PHP, HTML aj WASD.

PHP, HTML aj WASD.

Ovládaš tieto skratky? Si stvorený pre ui42. Vieme, že dobrá práca je podmienená skvelou partiou a musí byť odmenená aj zaslúženým oddychom. Potom je už na tebe, akú formu oddychu si zvolíš. Na čom teda budeš u nás pracovať?

Tvojou náplňou práce bude návrh, vývoj a údržba internetových aplikácií a webov. Jednoduché, nie? Dáme ti k dispozícii všetko, čo budeš na to potrebovať – skutočne špičkové odborné prostredie pre programátorov, ktorí sa chcú venovať Google technológiám a LAMP (Linux, Apache, MySQL a PHP). Ak si naozaj dobrý, tak získaš aj odborné certifikácie, ktoré ti otvoria dvere k ďalšiemu rastu.

Ktoré technológie by si mal ovládať? PHP, HTML, MySQL a Javascript sú základy, bez ktorých sa dobrý developer nezaobíde. Rovnako by si mal mať aspoň základný prehľad o administrátorskej práci v UNIX / Linux a vedel sa dohovoriť anglicky. Čím nás potešíš (ale NIE JE to podmienkou)? Úplne padneme z teba na zadok, ak budeš mať znalosti z opensource PHP5 MVC frameworkov, Google technológií, Sharepointu a hlavne ak budeš samostatný a iniciatívny pri riešení a dolaďovaní problémov. Ak nie, tak to nevadí, naučíme ťa to.

Potrebuješ pracovať z domu? Dáme ti hardvér, softvér aj cloud na podporu práce z homeofficu. Rozhodneš sa pracovať priamo z firmy? Rátaj s čerstvým ovocím, vynikajúcou kávou a čajom a oddychovým prírodným prostredím v blízkosti Horského parku. Školopovinnosť nevnímame ako prekážku, vzájomne sa prispôsobíme tvojmu času. Viac o práci u nás sa dozvieš v tomto článku.

Ešte stále to nie je všetko, čo ti ponúkame! V ui42 radi chodíme na medzinárodné odborné konferencie (WebExpo, Marketing Festival, Superweek a prednášame na MobileRulezz, UX Camp, Pricemania Academy, konferencii BITE, či World Usability Day), organizujeme spoločné firemné víkendy na chatách, chodíme po práci na pivko, grilujeme na záhradke a venujeme sa aj športovým aktivitám (lanová dráha, bowling, paintball a turistika). Ak si súčasťou neziskovej organizácie, tak máš možnosť získať od nás sponzorský príspevok vo forme webhostingu a Buxusu. A hlavne veríme, že sa u nás veľa naučíš, pretože máme za sebou mnoho úspešných projektov!

Pošli nám tvoj životopis na kariera@ui42.sk a stretnime sa na pohovore! Čo ty na to? :)

Prečítajte si tiež

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.