ui42 je partnerom najväčšej e-commerce konferencie na Slovensku 

Úspešní sa spájajú s úspešnými. A preto som rada, že vám môžem oznámiť, že spoločnosť ui42 sa stala hrdým partnerom najväčšej ecommerce konferencie na Slovensku - Upterdam. Toto partnerstvo predstavuje jedinečnú príležitosť spojiť našu dlhoročnú expertízu v oblasti e-commerce a webových riešení s jedným z najdôležitejších podujatí pre profesionálov v oblasti digitálneho marketingu a online podnikania.

ui42 budete vidieť aj na stagei

Uvidíte konkrétne nášho CX senior konzultanta Petra Angelova, ktorý so svojou prednáškou na tému CX v ecommerce pred štartom zimnej sezóny trafí klinček po hlavičke. Ak si potrebujete overiť CX vyspelosť vášho eshopu, inšpirovať sa advanced tipmi alebo len pochopiť low-hanging fruit, vstupenky môžete stále kúpiť na upterdam.sk

Prečo to nezmeškať?

Upterdam je významná konferencia, ktorá sa zameriava na trendy a inovácie v digitálnom marketingu, e-commerce a online podnikaní. Podujatie ponúka bohatý program plný prednášok, panelových diskusií a workshopov, kde sa stretávajú odborníci a lídri z rôznych odvetví, aby diskutovali o aktuálnych výzvach a príležitostiach v digitálnom svete.

Upterdam poskytuje skvelú príležitosť získať nové poznatky, sieťovať s profesionálmi z odvetvia a inšpirovať sa úspešnými príbehmi a inovatívnymi riešeniami. Je to miesto, kde sa stretáva komunita odborníkov, ktorí sa snažia posúvať hranice toho, čo je v online svete možné.

Spojenie ui42 a Upterdam

Pre ui42 je partnerstvo s Upterdamom logickým krokom v našej snahe byť súčasťou najdôležitejších diskusií o budúcnosti digitálneho marketingu a e-commerce. Našou víziou je prinášať klientom také riešenia, ktoré nielen reagujú na súčasné potreby trhu, ale zároveň predikujú a formujú budúcnosť online podnikania.

Účasť na Upterdam nám umožňuje zdieľať naše skúsenosti a know-how s ostatnými lídrami v odvetví, ako aj nadväzovať nové partnerstvá a spolupráce, ktoré nám pomôžu ďalej rásť a inovovať.

Sme nadšení, že môžeme byť súčasťou tohto významného podujatia a tešíme sa na stretnutie s odborníkmi, ktorí rovnako ako my veria v silu inovácií a kreativity v digitálnom svete. Veríme, že naše partnerstvo s Upterdamom prinesie nové príležitosti a umožní nám ďalej napĺňať našu misiu – pomáhať našim klientom uspieť v online priestore.

Ak máte záujem dozvedieť sa viac o našich službách alebo nás stretnúť na Upterdam, neváhajte nás kontaktovať.

Tešíme sa na vás už 26.9.2024 v D1 Center Senec!

Sú vám niektoré výrazy nejasné? Pozrite uičkovskú abecedu

Kontaktujte nás

Naša agentúra sa riadi pravidlami a princípmi Férového tendra.

Prečítajte si tiež

Ďakujeme za odber!
Čoskoro dostanete náš newsletter.
Ups! Tento email už je registrovaný
Email už máme v databáze, skontrolujte si schránku alebo použite iný mail
Ups! Tento email je nesprávny
Email nemá správny formát
Ups! Neznáma chyba
Prosím, skúste to neskôr

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.