15. ročník konferencie World Usability Day 2024 sa blíži

World Usability Day 2024 prinesie inšpirácie a praktické riešenia pre udržateľný a inkluzívny dizajn, a my toho budeme súčasťou.

15. ročník konferencie World Usability Day 2024 sa blíži

15. ročník konferencie World Usability Day 2024 sa blíži

World Usability Day 2024 prinesie inšpirácie a praktické riešenia pre udržateľný a inkluzívny dizajn, a my toho budeme súčasťou.

15. ročník konferencie World Usability Day 2024 sa blíži

V ui42 sme hrdí, že sme opäť generálnym partnerom World Usability Day 2024 – najväčšieho UX eventu na Slovensku. Tento ročník prinesie aktuálne trendy a prelomové riešenia na tému: “Dizajn pre lepší svet” so zameraním na použiteľnosť, prístupnosť digitálnych produktov, ekologické inovácie a inkluzívny dizajn.

ui42 na stagei WUD hneď dvakrát

Na WUD 2024 vystúpi na stage-i spoluzakladateľ ui42 Martin Krupa s prednáškou na tému "UX dizajn pre seniorov". Zameria sa na to, ako efektívne vytvárať používateľské rozhrania pre jednu z najrýchlejšie rastúcich skupín online používateľov – seniorov. Od fyzických a kognitívnych výziev až po konkrétne tipy, ktoré môžete okamžite implementovať do svojich digitálnych produktov.

Okrem toho bude súčasťou programu aj náš workshop "Digitálne produkty pre všetkých – prístupnosť", ktorý povedú Martin Krupa a Dušan Vereš (senior manažér pre UX a výskum v ui42). Na workshope sa dozviete, ako prispôsobiť webové stránky a e-shopy tak, aby boli dostupné pre všetkých používateľov vrátane ľudí s fyzickými, kognitívnymi či senzorickými obmedzeniami. Nezmeškajte príležitosť sa pripraviť na nový zákon o prístupnosti digitálnych služieb, ktorý príde do platnosti už v roku 2025. 

Prihlásiť sa na workshop. 

Prečo by ste nemali chýbať?

World Usability Day 2024 je kľúčovou udalosťou pre každého, koho zaujíma UX dizajn, inkluzivita a prístupnosť. Tento ročník prináša tému udržateľnosti a inkluzivity - čo sú kľúčové aspekty nielen v dizajne digitálnych produktov, ale aj v našich každodenných životoch. Stretnete sa tu s elitou slovenskej UX komunity, ktorá bude riešiť najnovšie výzvy a príležitosti v oblasti použiteľnosti. Príďte nadviazať nové kontakty, inšpirovať sa od najlepších a dozvedieť sa viac o budúcnosti UX dizajnu.

ui42 opäť ako generálny partner WUD

“Sme hrdí, že môžeme byť generálnym partnerom 15. ročníka World Usability Day 2024. Naším cieľom je nielen prinášať kvalitné digitálne riešenia pre našich klientov, ale aj formovať budúcnosť a UX komunitu, kde budú digitálne produkty prístupné a intuitívne pre každého. Veríme, že špičkový UX dizajn je základným pilierom úspechu v online prostredí, a práve preto aktívne podporujeme podujatia, ktoré menia spôsob, akým sa pozeráme na dizajn a technológie”, hovorí Daniela Marušková, CMO ui42.

Zaregistrujte sa na World Usability Day 2024

World Usability Day 2024 sa uskutoční v utorok 12. novembra 2024 v priestoroch FEI STU v Bratislave. Keďže kapacita na náš workshop "Digitálne produkty pre všetkých – prístupnosť" je obmedzená, odporúčame si zaistiť miesto čo najskôr.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť získať cenné know-how o budúcnosti UX dizajnu a prístupnosti. Viac informácií o našich aktivitách na WUD24 nájdete na stránke https://www.suxa.sk/world-usability-day. Tešíme sa na vás!

Sú vám niektoré výrazy nejasné? Pozrite uičkovskú abecedu

Prečítajte si tiež

Ďakujeme za odber!
Čoskoro dostanete náš newsletter.
Ups! Tento email už je registrovaný
Email už máme v databáze, skontrolujte si schránku alebo použite iný mail
Ups! Tento email je nesprávny
Email nemá správny formát
Ups! Neznáma chyba
Prosím, skúste to neskôr

Konzultácia zadarmo

S čím by ste potrebovali pomôcť?

Vyberte všetky možnosti, ktoré sa vás týkajú

Potrebujete ešte s niečím pomôcť?

Vyberte si ďalšiu oblasť

Zanechajte nám na vás kontakt

Formulár bol úspešne odoslaný.